concert: LIVE: Björn van der Doelen en de Huursoldaten in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 13 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Björn van der Doelen
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Björn van der Doelen
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Björn van der Doelen en de Huursoldaten in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 JUN
LIVE: BJÖRN VAN DER DOELEN EN DE HUURSOLDATEN 21:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Björn van der Doelen
Toegang € 7,50

EXTRA INFORMATIE

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan bewees afgelopen jaren een karakter op het podium te zijn, in staat om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken, te vervoeren en te boeien. Eind 2018 verscheen zijn 5de studio-album ‘Eerwaarde Vader zegen mij, want ik heb gezondigd’. Op dat album gaat hij volgens ouderwets katholiek gebruik te biecht.

Vanaf voorjaar 2019 trekt hij met zijn Huursoldaten langs de Nederlandse zalen om zijn zonden te overzien en op te biechten. Van der Doelen houdt z’n luisteraars graag een spiegel voor in z’n echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. Van der Doelen noemt zichzelf, met een knipoog, de parel van Brabant. Wat ons betreft volkomen terecht.

Bjorn van der Doelen neemt voor deze avond zijn complete bandbezetting mee.

Aanvang 21:00u

Foto's van Björn van der Doelen

Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 6 foto's van Björn van der Doelen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws