concert: Voltage in Poppodium Volt op VRIJDAG 21 MEI 2021

  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
  • Voltage
    Festival 't Zeeltje 2017
VR.
21 MEI
VOLTAGE 20:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2021
Hoofdprogramma Voltage
Voorprogramma Cloudmen
Toegang 10

EXTRA INFORMATIE

Voltage verplaatst naar vrijdag 21 mei in Poppodium Volt

Na een succesvolle najaarstour keert Voltage in 2019 weer terug naar de Nederlands poppodia. De band bracht op 1 mei 2020 hun derde studio plaat uit “Its About Time”. En daar hoort een uitgebreide clubtour bij, maar door de huidige omstandigheden werd deze meermaals uitgesteld. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Als tegenhanger van wat er in de mainstream wereld gaande is, snelle muziek die makkelijk scoort. Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern rock, Blues rock en de Americana vibe zul je ook in de nieuwe plaat terug blijven horen. Its about Time is de opvolger van Around the Bend uit 2017. Zeker tijd voor een nieuw album dus en na hun succesvolle Tom Petty tribute tour is het nu tijd om weer met eigen werk op de planken te klimmen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Poppodium Volt in Sittard? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Voltage in Poppodium Volt plaatsvindt.

Foto's van Voltage, Cloudmen

Foto Voltage te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zaterdag Foto Voltage te Bierpop 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Voltage te Bierpop 2017
 
Bekijk alle 13 foto's van Voltage

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws