concert: Grave Digger / Orden Ogan in Doornroosje op DONDERDAG 08 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Orden Ogan
    Into The Grave 2018 Vrijdag
    © Tim van Veen
  • Orden Ogan
    Into The Grave 2018 Vrijdag
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Grave Digger / Orden Ogan in Doornroosje) verplaatst naar zondag 18 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
08 OKT
GRAVE DIGGER / ORDEN OGAN Rode Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Grave Digger Orden Ogan

EXTRA INFORMATIE

Orden Ogan, een van de drijvende krachten van de Duitse power metal scene, staat bekend om hun krachtige Teutonisch metal geweld die klinkt als een klok. Het album ‘Ravenhead‘ uit 2015 was een daverend verkoopsucces en katapulteerde de band naar de eredivisie van de power metal. Uitgebreide tours met Hammerfall en Powerwolf hebben de populariteit nog verder vergroot. De band overtrof zichzelf met ‘Gunmen’ uit 2017. De plaat is heavier en melodieuzer dan de voorgangers. De opvolger is in de maak en het kan niet anders of dit wordt een knaller. De vorige show van Orden Ogan in een bomvol Doonroosje was een overweldigend succes. Dat zal dit keer niet anders zijn.

Het eveneens uit Duitsland afkomstige Grave Digger viert in 2020 haar 40-jarige bestaan. Dat wordt gevierd met een nieuw album en een live set dat het beste van hun oeuvre laat horen.

Foto's van Grave Digger, Orden Ogan

Foto Grave Digger te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Grave Digger te Wacken Open Air 2007 Foto Grave Digger te Therion - 16/2 - 013 Foto Grave Digger te Wacken Open Air 2007 Foto Grave Digger te Therion - 16/2 - 013 Foto Grave Digger te Graspop Metal Meeting 2013
 
Bekijk alle 12 foto's van Grave Digger
Bekijk alle 10 foto's van Orden Ogan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws