Winnen: 2x2 kaarten voor Grave Digger en Burning Witches in Baroeg

Grave Digger
Winnen: 2x2 kaarten voor Grave Digger en Burning Witches in Baroeg
Door sjoertb op 18 december 2018 - 11:21 In Keulen zag in 1980 de band Grave Digger het levenslicht met zanger Chris "Reaper" Boltendahl aan het roer. De Duitse band weet van geen ophouden en dat is maar goed ook. Met het nieuwe album 'The Living Dead' op zak komt de groep naar Baroeg in Rotterdam. Het Zwitserse Burning Witches is mee op tour en zal ook optreden.

Op zondag 20 januari vindt het concert plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Grave Digger'.

Deze winactie loopt tot en met 26 december.

Foto: Grave Digger op Graspop Metal Meeting door Tim van Veen



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Good Charlotte

SLEEPING WITH SIRENS IS SUPPORTACT BIJ GOOD... Sleeping With Sirens gaat weer mee met Good Charlotte op tour. Ook bij de...

Marco Borsato news

VIERDE CONCERT VAN MARCO BORSATO IN DE KUIP... De concerten van Marco Borsato in De Kuip op woensdag 29 mei, zaterdag 1...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.