concert: Brothers of Metal / Orden Ogan / Wind Rose in Doornroosje

  • Orden Ogan
    Into The Grave 2018 Vrijdag
    © Tim van Veen
  • Orden Ogan
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel
ZO.
18 APR
BROTHERS OF METAL / ORDEN OGAN / WIND ROSE Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Brothers of Metal / Orden Ogan / Wind Rose in Doornroosje
Tickets Brothers of Metal / Orden Ogan / Wind Rose:
zo 18 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 28,50

EXTRA INFORMATIE

Orden Ogan, een van de drijvende krachten van de Duitse power metal scene, staat bekend om hun krachtige Teutonisch metal geweld die klinkt als een klok. Het album ‘Ravenhead‘ uit 2015 was een daverend verkoopsucces en katapulteerde de band naar de eredivisie van de power metal. Uitgebreide tours met Hammerfall en Powerwolf hebben de populariteit nog verder vergroot. De band overtrof zichzelf met ‘Gunmen’ uit 2017. De plaat is heavier en melodieuzer dan de voorgangers. De opvolger is in de maak en het kan niet anders of dit wordt een knaller.
De Zweedse power metalband Brothers of Metal is ongekend populair aan het worden. Het is niet moeilijk te raden waarom, want hun nummers zijn enorm aanstekelijk en zitten vol fantasierijke bombast. Cleane zang en grunts gaan hand in hand.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Brothers of Metal / Orden Ogan / Wind Rose in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Orden Ogan, Wind Rose

Foto Orden Ogan te Alcatraz 2018 Foto Orden Ogan te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Orden Ogan te Alcatraz 2018 Foto Orden Ogan te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Orden Ogan te Alcatraz 2018 Foto Orden Ogan te Into The Grave 2018 Vrijdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Orden Ogan

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan