concert: The Rad Pack in Neushoorn op ZATERDAG 15 FEBRUARI 2020

  • Joost van Bellen
    Amsterdam Dance Event 2012
    © Mitch Wolters
  • Joost van Bellen
    Solar Weekend 2013
    © Mitch Wolters
ZA.
15 FEB
THE RAD PACK AA-Security Arena, 23:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 15 februari 2020.
Dat is 1531 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets The Rad Pack in Neushoorn
DEZE The Rad Pack TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 15 feb
Neushoorn, Leeuwarden
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Maak je klaar voor de club extravaganza van The Rad Pack, een bont gezelschap van drie grootheden uit de Nederlandse dancescene: Willie Wartaal, Joost van Bellen en Mason.

The Rad Pack wil terug naar de basis van no-nonsense house en het dampende clubgevoel. ‘Gezamenlijk ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte dj-setjes en het starstatusgedoe. Het is weer hoogtijd voor het échte werk’, zoals ze zelf zeggen. Willie Wartaal ken je natuurlijk van De Jeugd van Tegenwoordig, maar zorgt als dj ook voor dampende menigten. Terwijl Joost van Bellen aan de wieg stond van housemuziek in Nederland. Is er een hip feestje in de Randstad? Dan staat deze man achter de draaitafels. Tot slot draait Mason sinds 1995 over de hele wereld en op grote festivals als Sensation White, Dance Valley en Mystery Land. Dit zijn zware jongens uit de house- en dancescene dus. Maak je klaar voor een nacht dansen, zweten, feesten en genieten met The Rad Pack in Neushoorn!

Foto's van Joost van Bellen, Mason, Willie Wartaal

Foto Joost van Bellen te Welcome To The Village 2018 - zondag Foto Joost van Bellen te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Joost van Bellen te Mystery Land 2007 Foto Joost van Bellen te Solar Weekend 2013 Foto Joost van Bellen te Valtifest 2014 Foto Joost van Bellen te Welcome To The Village 2018 - zondag
 
Bekijk alle 40 foto's van Joost van Bellen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws