Elton John met afscheidstournee naar België en Nederland

Elton John news_groot
Elton John met afscheidstournee naar België en Nederland
Door Cartman91 op 23 juni 2021 - 16:25 De legendarische Britse zanger sir Elton John is al aardig op leeftijd en heeft daarom zijn afscheidstour aangekondigd. Onder de naam Farewell Yellow Brick Road-tour. zal de zanger door Amerika en Europa gaan touren.

In Europa zal hij voor één show naar de Gelredome komen in juni 2022, eerder is hij te zien in het Antwerpse Sportpaleis. In België zal hij twee optredens geven in oktober dit jaar. In de agenda ziet het er als volgt uit:

16/10 - Sportpaleis, Antwerpen (uitverkocht)
17/10 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
9/6 - Gelredome, Arnhem

Tickets voor de Nederlandse show gaan vanaf 29 juni om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje daar kost je minimaal 72,80 euro. De Belgische shows zijn verplaatste concerten die eigenlijk in 2020 hadden moeten plaatsvinden. Reeds gekochte kaarten voor deze optredens blijven geldig, voor het concert van 17 oktober zijn nog kaarten te verkrijgen.





Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

JORDAN RAKEI NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUEMet de release van een nieuwe single ‘Family’ en na de aankondiging van een...

jake bugg

JAKE BUGG NAAR PARADISO, DOORNROOSJE EN KONINKLIJK... Jake Bugg gaat volgend jaar weer op tour. De Britse artiest slaat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.