concert: Bombay Bicycle Club in Melkweg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bombay Bicycle Club
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard
  • Bombay Bicycle Club
    Pinkpop 2012 - Zondag
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bombay Bicycle Club in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
BOMBAY BICYCLE CLUB Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Bombay Bicycle Club

EXTRA INFORMATIE

De Britse indierockers van Bombay Bicycle Club combineren al jaren indierock met folk, electro en global sounds. In 2014 brachten ze nog het album 'So Long, See You Tomorrow', maar na hier 2 jaar intens mee rond te toeren, stopten ze er voor een tijdje mee om zich te focussen op soloprojecten. Nu, meer dan 3 jaar later zijn ze terug met een nieuwe plaat en hernieuwde groepsenergie! De nieuwe plaat 'Everything Else Has Gone Wrong' komt uit op 17 januari.

Foto's van Bombay Bicycle Club

Foto Bombay Bicycle Club te London Calling #2 2008 Foto Bombay Bicycle Club te Sziget 2014 Foto Bombay Bicycle Club te Sziget 2014 Foto Bombay Bicycle Club te London Calling #2 2009 Foto Bombay Bicycle Club te Pinkpop 2012 - Zondag Foto Bombay Bicycle Club te Pinkpop 2012 - Zondag
 
Bekijk alle 21 foto's van Bombay Bicycle Club

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden