Bombay Bicycle Club met nieuw album naar de Roma en Melkweg (2x)

Bombay Bicycle Club
Bombay Bicycle Club met nieuw album naar de Roma en Melkweg (2x)
Door kimvanderzon op 16 juni 2023 - 12:26 Bombay Bicycle Club heeft hun nieuwe tour aangekondigd en komen daarmee op 25 november naar De Roma in Antwerpen en twee keer op 27 en 28 november naar de Melkweg. Deze tour is een onderdeel van hun nieuwe album 'My Big Day' dat in oktober van dit jaar uitkomt.

De Britse formatie Bombay Bicycle Club maakt messcherpe indiepop met alle middelen die een indiepopband in de 21e eeuw tot zijn beschikking heeft. Prikkelende elektronica, heerlijke synthesizertjes, grootse postrockgitaren en natuurlijk verdomd aanstekelijke refreinen.

Na een ongelukkige afgelasting in 2020, is de band inmiddels alweer een compleet nieuw album rijker! 'My Big Day' komt 20 oktober uit, en is na een periode van maar liefst 12 (!!) jaar gerust een project van lange adem te noemen. Extra leuk: op het album zijn ook bijdragen te horen van o.a. Damon Albarn, Nilüfer Yanya en Holly Humberstone. De gelijknamige single is nu al te beluisteren, en komt met een dikke laag electronica over de vocalen vrolijk en zomers binnen.

Tour datums:

25-11-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)
27-11-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
28-11-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop begint op maandag 19 juni om 10.00. Haal via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 27 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze hier in voor de show op 27 november, 28 november in de Melkweg en hier voor 25 november in De Roma.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Supersister

SUPERSISTER MET TOUR DOOR NEDERLAND Supersister heeft een nieuwe tour door Nederland aangekondigd voor het...

Hozier

HOZIER IN NOVEMBER NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Hozier heeft zijn 'Unreal Unearth Tour' aangekondigd en komt op 28 november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.