concert: Paul McCartney in Goffertpark (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Paul McCartney
    Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome
    © Bas van der Vorm
  • Paul McCartney
    Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome
    © Bas van der Vorm


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Paul McCartney in Goffertpark) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
PAUL MCCARTNEY 16:30 uur Goffertpark, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Paul McCartney

EXTRA INFORMATIE

Paul McCartney behoort tot de meest succesvolle artiesten en songwriters aller tijden. We kennen hem natuurlijk als zanger/bassist van The Beatles, maar ook met zijn andere band Wings en solo heeft hij veel indruk gemaakt.

McCartney komt op vrijdag 29 mei naar het Goffertpark in Nijmegen voor een speciale, eenmalige show! "Dit is mijn eerste bezoek aan Nijmegen en ik heb er goede dingen over gehoord. Het is altijd bijzonder om op te treden in steden waar we nooit zijn geweest. Sinds de laatste keer dat we in Nederland waren, hebben we de show opgefrist en zien ernaar uit om enkele nieuwe nummers van het laatste album te spelen, naast de nummers die we altijd graag brengen”, aldus McCartney.

Foto's van Paul McCartney

Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome Foto Paul McCartney te Paul McCartney - 07/06 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 7 foto's van Paul McCartney

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden