concert: Camila Cabello - Romance Tour in Ziggo Dome op MAANDAG 15 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Camila Cabello
    Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live
    © Dimitri Hakke


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Camila Cabello - Romance Tour in Ziggo Dome) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
15 JUN
CAMILA CABELLO - ROMANCE TOUR 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Camila Cabello

EXTRA INFORMATIE

Met hits ‘Havana’ en ‘Never Be The Same’ veroverde het voormalige Fifth Harmony lid vorig jaar de hitlijsten. Draai je heupen maar alvast flink los voor deze show, want met haar met latin pop doordrenkte nummers krijgt Camila Cabello gegarandeerd de hele zaal aan het dansen. Dankzij haar succesvolle debuutalbum ‘Camila’ uit 2018 heeft de zangeres zich bewezen als een blijver in de popmuziek. In december wordt dan ook de opvolger 'Romance' uitgebracht, waarmee ze in juni haar grootste headliner show in Nederland geeft.

Foto's van Camila Cabello

Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live Foto Camila Cabello te Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live
 
Bekijk alle 9 foto's van Camila Cabello

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws