Ziggo Dome en Sportpaleis voor Camila Cabello

review: Camila Cabello - 13/06 - AFAS Live
Ziggo Dome en Sportpaleis voor Camila Cabello
Door myrthehuisman op 21 november 2019 - 10:21 Camila Cabello zal met haar Romance Tour op 14 juni in het Antwerps Sportpaleis staan. Een dag later zal de zangeres een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De aankomende tour waarmee Camila langs Nederland en België gaat staat in het teken van het album 'Romance' dat 6 december uitkomt. Met haar debuutalbum 'Camila' stond de zangeres vorig jaar in veel landen op nummer een. Je kan de zangeres kennen van de nummers 'Havana', 'Never Be The Same', 'Liar' of de megahit 'Señiorita' die ze deze zomer samen met Shawn Mendes uitbracht. In 2018 stond Camila Cabello al in de Afas Live. Wij waren daar toen aanwezig en dat leverde dit fotoverslag op.

De kaartverkoop voor beide shows begint op 29 november 10:00. Tickets voor het concert in Het Sportpaleis zijn vanaf €39,70 tot €364,50 te verkrijgen. Voor de Ziggo Dome zijn er kaarten vanaf €39,20.Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in Het Sportpaleis. Gebruik deze link om tickets te kopen voor het optreden in Ziggo Dome.

Wil je er zeker van zijn dat je de voorverkoop niet mist? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een email als de voorverkoop start. Via deze link stel je een reminder in voor de voorverkoop van het concert in Het Sportpaleis.
Door op deze link te klikken kan je een reminder instellen voor de voorverkoop van het concert van Camila in Ziggo Dome.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coldplay2

COLDPLAY GAAT ALLEEN NOG OP TOUR ALS DIT...Voorlopig staat er geen tour gepland voor Coldplay . Dit liet frontman Chris...

AFAS Live

PENTATONIX MET EXTRA SHOW NAAR AFAS LIVE De Amerikaanse a-capella groep Pentatonix zou al naar AFAS Live en Vorst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.