concert: Darlyn in Hedon

  • Darlyn
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
  • Darlyn
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
VR.
27 NOV
DARLYN Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2020
Hoofdprogramma Darlyn
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Darlyn in Hedon
Tickets Darlyn:
vr 27 nov
Hedon, Zwolle
€ 6,00 - 12,00

EXTRA INFORMATIE

Wie Darlyn kent van hun NPR Radio2 Topsong ‘Stepping Stone’ (2016), zal zeker verrast worden door de manier waarop de band zich heeft ontwikkeld in songwriting, sound, dynamiek en invloeden. Op tracks als ‘So Good’ en ‘Show me the Right Way’ laat Diwa Meijman haar grote vocale talenten in volle glorie horen, vooral als ze alle remmen los laat. Ze kan daarbij vertrouwen op een groovende ritmesectie die heel goed kan stuwen, maar op andere momenten voor een heerlijke laidback-sound zorgt. Aan de arrangementen is lang gewerkt en daarin kan de band veel variëren in gevoel, sound en instrumentatie. Dat hoor je bijvoorbeeld terug in een song als ‘Was it a Dream’, waarin de band voor het eerst electronische beats in het geluid integreert.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Darlyn in Hedon plaatsvindt.

Foto's van Darlyn

Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Breda Barst 2017 Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Breda Barst 2017 Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 19 foto's van Darlyn

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws