concert: Darlyn in Rotown op DONDERDAG 24 MAART 2022

  • Darlyn
    Darlyn - 04/05 - Paradiso
    © Andrea Roell
  • Darlyn
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
DO.
24 MRT
DARLYN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Darlyn
Voorprogramma Merel Sophie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Darlyn in Rotown
Tickets Darlyn:
do 24 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Darlyn uit Amsterdam heeft een ongeopende schatkist gevonden met een rijkdom aan sixties en seventies-gemeengoed: popmuziek in het vertrouwde verlengde van The Band, Fleetwood Mac, The Eagles, Janis Joplin en Crosby, Stills & Nash. Mede dankzij een tip van de Haagse zangeres Anouk scoorde Darlyn in 2016 het hitje Stepping Stone, wat daadwerkelijk een springplank werd tot grotere landsbekendheid.

Sindsdien heeft de groep rondom Diwa Meijman zich behoorlijk ontwikkeld. Op tracks als So Good en Show Me The Right Way zijn Meijman’s ontzagwekkende stembanden het schijnende middelpunt, met vrij spel om compleet te ontketenen. En dat allemaal in het spanningsveld van een retestrakke band, die even bekwaam is in het leunen achter de groove als het meer doortastende jamgeweld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Darlyn in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Darlyn, Merel Sophie

Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Breda Barst 2017 Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Breda Barst 2017 Foto Darlyn te Zwarte Cross 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 19 foto's van Darlyn

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws