concert: The Academic in Paradiso op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Academic
    Vestrock 2016
  • The Academic
    Vestrock 2016


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Academic in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
THE ACADEMIC Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Academic
Concert uitverkocht
The Academic in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 28 mrt
The Academic
Paradiso, Amsterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

De vier Ierse schoolvrienden Craig, Dean en de broers Matt en Stephen zijn druk bezig om de wereld te veroveren met hun aanstekelijke indiepop. Grootse refreinen, hoekige gitaarpartijen en opgewekte teksten; The Academic weet van elk nummer een hit te maken. De afgelopen paar jaar brachten ze een aantal singles uit welke ondertussen miljoenen keren gestreamd zijn. Ze speelden op veel grote festivals en verzorgden al het voorprogramma van bands als Twenty One Pilots en The Strokes.

Foto's van The Academic

Foto The Academic te Vestrock 2016 Foto The Academic te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto The Academic te The Academic - 04/04 - Melkweg Foto The Academic te The Academic - 04/04 - Melkweg Foto The Academic te The Academic - 25/10 - Paradiso Foto The Academic te The Academic - 04/03 - Bitterzoet
 
Bekijk alle 47 foto's van The Academic

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden