concert: Fish in Doornroosje op ZONDAG 01 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fish
    Bospop 2015 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Fish
    Bospop 2015 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fish in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
01 NOV
FISH Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Fish

EXTRA INFORMATIE

De Schot Derek William Dick, beter bekend als ‘Fish’ is vooral bekend als zanger van de Britse groep Marillion. In 1985 bracht die band het doorbraakalbum ‘Misplaced Childhood’ uit met de wereldhit ‘Kayleigh’. Drie jaar later in, In 1988, verliet Fish zijn band Marillion en sindsdien heeft hij een succesvolle solo carrière.

Zijn muziek, teksten, live-performance, indrukwekkende voorkomen en bijzondere stem met Schotse tongval met daarbij zijn gevoel voor drama maakt dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt binnen de progressieve muziekwereld. De tour staat in het teken van zijn nieuwe solo-album ‘Weltschmerz’. Naast nieuw solo materiaal zal Fish ook muziek spelen van het laatste Marillion-album ‘Clutching at Straws’. Ongetwijfeld komen er ook andere hoogtepunten uit zijn lange carrière voorbij.

Foto's van Fish

Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Bospop 2015 - Zaterdag Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Ayreon - 12/09 - 013
 
Bekijk alle 23 foto's van Fish

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden