concert: Klangstof in Doornroosje

  • Klangstof
    Radio Mortale - 26/3 - Sugarfactory
    © Arend Jan Hermsen
  • Klangstof
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
05 MRT
KLANGSTOF 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA Klangstof
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Klangstof in Doornroosje
Tickets Klangstof:
do 05 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse formatie Klangstof is opgericht door Nederlands/Noorse muzikant Koen van de Wardt. De band trok wereldwijd aandacht met zijn debuutplaat ‘Closed Eyes To Exit’. Dit album was doorspekt met een elektronisch geluid, post-rock en synthpop. Sindsdien ontpopt Klangstof zich als een veelbelovende act in Nederland.

Als eerste Nederlandse band mochten ze spelen op zowel Coachella en Bonnaroo, de twee grootste Amerikaanse zomerfestivals. Na uitgebreid op tour te zijn geweest met artiesten als The Flaming Lips, Miike Snow en Jagwar Ma wisselde Klangstof diverse malen van bezetting. Hierin was Koen Van de Wardt als enige het vaste lid. Het nieuwe album heet ‘The Noise You Make Is Silent’ en brengt de veelzijdigheid speelsheid en impulsiviteit van Klangstof vol in het voetlicht. De schrijfsessies hadden meer gemeen met verstrooide geluidsexperimenten dan geijkte jams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Klangstof

Foto Klangstof te Werfpop 2018 Foto Klangstof te Radio Mortale - 26/3 - Sugarfactory Foto Klangstof te Life I Live 2019 Foto Klangstof te Life I Live 2019 Foto Klangstof te Werfpop 2018 Foto Klangstof te Sziget 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 55 foto's van Klangstof

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN