concert: Donna Blue in V11

  • Donna Blue
    Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg
    © Irwan Notosoetarso
  • Donna Blue
    Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
05 MRT
DONNA BLUE 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
HOOFDPROGRAMMA Donna Blue
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Donna Blue in V11
Tickets Donna Blue:
do 05 mrt
V11, Rotterdam
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

Donna Blue is de nieuwe Nederlandse sensatie rondom het koppel Danique van Kesteren en Bart van Dalen. Deze muziek is schatplichtig aan Franstalige pop en de films van David Lynch: romantisch, beneveld, met een duister randje en de nodige sweet nothings. Met andere woorden: de soundtrack van een vintage pop noir-film die nog niet bestaat.

Of Donna Blue nu een spaarzame ballade vertolkt of broeierige surfrock, ieder liedje lijkt beschonken met diezelfde mysterieuze sfeer waar bands als Mazzy Star, Chromatics en Elysian Fields – maar bijvoorbeeld ook Lana del Rey en Twin Peaks-componist Angelo Badalamenti – immer uit lijken te putten. Een tot de verbeelding sprekende avond dus op het beroemdste rode lichtschip van Rotterdam; Donna Blue smeert de lijnen tussen fantasie en realiteit uit als op een impressionistisch schilderij.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Donna Blue

Foto Donna Blue te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Donna Blue te Motel Mozaïque 2019 Foto Donna Blue te Motel Mozaïque 2019 Foto Donna Blue te Popronde Eindfeest 2018 - 24/11 - Melkweg Foto Donna Blue te Motel Mozaïque 2019 Foto Donna Blue te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 15 foto's van Donna Blue

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS