concert: The Overslept in Poppodium Volt (AFGELAST / VERPLAATST!)

 • The Overslept
  Breda barst 2018
  © Marc de Jong
 • The Overslept
  Breda barst 2018
  © Marc de Jong


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Overslept in Poppodium Volt) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
THE OVERSLEPT Kleine zaal, 20:00 uur Poppodium Volt, Sittard
2020
Hoofdprogramma The Overslept
Toegang Voorverkoop €11,00 / Dagkassa €13,50

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse rockband The Overslept is al sinds 2014 aan de muzikale weg aan het timmeren. Na de popronde zijn ze direct getekend bij 8Ball Music waarna ze in 2017 werden gebombardeerd tot 3FM Serious Talent. Sindsdien is de band niet meer weg te slaan van de radio en festivals waar ze inmiddels flink wat meters hebben afgelegd. Live weet de band telkens te overtuigen met energieke en stevige rocksets. De band speelde onder andere in het voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore. En zijn graag geziene gasten bij festivals zoals Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP ‘Signals’ released de band dit jaar de singles ‘Long Way Down’ en ‘Waste Of Love.’ In maart 2020 start de ‘Waste Of Love’ clubtour van de band.

Foto's van The Overslept

Foto The Overslept te You Me At Six - 20/10 - Dynamo Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Westerpop 2019 Foto The Overslept te Westerpop 2019 Foto The Overslept te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto The Overslept te Breda barst 2018
 
Bekijk alle 21 foto's van The Overslept

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws