concert: Oleta Adams - Encore in Mainstage op DONDERDAG 02 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Oleta Adams - Encore in Mainstage) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 APR
OLETA ADAMS - ENCORE 20:00 uur Mainstage, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Oleta Adams

EXTRA INFORMATIE

Tijdens deze nieuwe tour trakteren Oleta Adams en haar band de Nederlandse fans op een sfeervol nieuw programma, waarin zowel nieuwe nummers als bekende hits voorbijkomen.

Adams werd geboren als domineesdochter en startte haar carrière op eigen voet met twee zelf gefinancierde gospelalbums. In 1989 werd ze bekend dankzij haar bijdrage aan het nummer Woman in Chains van Tears for Fears. Ze volgde haar doorbraak een jaar later op met het succesvolle album Circle of One, dat de enorme hit Get Here bevat.

Het vormde het begin van een glansrijke carrière waarin ze zelf zes keer de Top 40 haalde, meer dan 2,5 miljoen albums verkocht en vier Grammy nominaties in de wacht sleepte. Met inmiddels negen albums op zak heeft ze zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld van een gospelzangeres tot een veelzijdig artieste met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop.

Gerelateerd nieuws