Eerste shows voor Mainstage in Den Bosch in de agenda (o.a. Oleta Adams en Frans Bauer)

Frans Bauer
Eerste shows voor Mainstage in Den Bosch in de agenda (o.a. Oleta Adams en Frans Bauer)
Door Cartman91 op 18 november 2019 - 14:06 Eerder konden wij al melden dat er een nieuw podium verrijst in Den Bosch, als onderdeel van de Brabanthallen. Dit nieuwe podium draagt de naam Mainstage en hier zijn voornamelijk concerten en theatervoorstellingen te zien.

Inmiddels staan de eerste shows al in de agenda op de website, hieronder een overzicht:

Dr. Jane Goodall | 7 december

Het allereerste programma in Mainstage is opvallend genoeg geen muziek, maar een optreden van primatoloog en UN Messenger of Peace Dr. Jane Goodall. Aan haar de eer om het podium te openen. Dit doet zij door haar ervaringen, gedachtengoed en hoop op de toekomst te delen.

Tickets voor deze avond kosten tussen de 49 en 89 euro.


Celtic Gold - 'An Irish Christmas' | 15 december

Ierse (folk-)muziek en dans in een kerst-jasje gegoten. Dat is wat Celtic Gold - 'An Irish Christmas' inhoudt. Behalve Ierse muziek zijn er ook kerstliedjes zoals Silent Night. Qua dans kan de Riverdance uiteraard niet ontbreken!

Dit Ierse kerstavond kost je 35 euro voor een kaartje.


Top 2000 Live | 27 december

De Top 2000, wie kent het niet? De jaarlijkse lijst van Radio 2 dat tussen Kerst en oud- en nieuw uitgezonden wordt vanuit het Mediacafé in Beeld & Geluid te Hilversum. Deze traditie begon inmiddels al 20 jaar geleden. De Top 2000 Live Band brengt grote hits uit deze lijst ten gehore tijdens het optreden. Kleine spoiler alert voor de Top 2000 van dit jaar: Queen staat wederom op #1 met Bohemian Rhapsody!

Kaartjes voor deze avond kost je 35 euro.


Thriller Live - celebrating the undisputed King of Pop | 3 januari & 4 januari (2x)

Het nieuwe jaar (en decennium) wordt ingeluid met een ode aan de koning van de popmuziek: Michael Jackson. Tijdens deze show zullen vijf solisten en twaalf dansers / danseressen en een liveband alle bekende hits van Michael Jackson en The Jackson 5 uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous en natuurlijk Thriller. Drie voorstellingen verdeeld over twee dagen.

Een kaartje kost je tussen de 33 en 63 euro. Voor een kaartje op 3 januari haal je hier je kaartje, voor de matinee van 4 januari kan je hier terecht en tot slot voor de avondvoorstelling van 4 januari koop je hier je ticket.


Pink Floyd - The Wall 40 years | 1 februari

Tijdens deze avond wordt het feit dat het legendarische dubbelalbum The Wall van Pink Floyd 40 jaar bestaat gevierd. Dit album wordt integraal uitgevoerd door The Pink Floyd Project en middels projecties en decor. Deze voorstelling duurt twee uur en is gebaseerd op live concerten die de band in 1980 en '81 gaf.

Tickets voor deze show kost je 37,50 euro.


Oleta Adams | 2 april

Haar debuutplaat Circle Of One kwam al in 1990 uit, toen maakte ze voornamelijk gospelmuziek. Tegenwoordig pakt ze het wat breder aan met soul, R&B, urban en pop. Ze werd al genomineerd voor 4 Grammy's en heeft 2,5 miljoen platen weten te verkopen.

Koop hier je kaartje voor 39 euro.


Frans Bauer | 4 april

De bekende en altijd vrolijke volkszanger Frans Bauer zit inmiddels al 25 jaar in het vak en tourt weer door het land. Hiermee doet hij ook Mainstage aan. Verwacht een optreden samen met zijn vaste Holland Show Band met zijn bekende hits.

Om bij dit optreden te kunnen zijn zal je 42,50 euro voor een kaartje moeten neertellen.


Fource | 18 april

Ooit ontstaan bij het Junior Songfestival is boyband Fource uitgegroeid tot een aardig succes. In 2018 gaven ze hun eerste concert in 013 en die was met 3.000 man helemaal uitverkocht! Komend jaar gaat het kwartet op tour in het noorden en het zuiden van het land, waaronder Mainstage.

Om erbij te zijn betaal je 28,50 euro voor een ticket.Queen The Music | 5 juni

De legendarische Britse band Queen wordt tijdens deze avond geëerd. Een negenkoppige band, met vier vocalisten zullen het bekende Queen-repertoire in uitvoering brengen met naast de muzikale ook de visuele weergave.

Een kaartje zal je 35 euro kosten.


Semino Rossi | 11 november 2021

Je zal er nog twee jaar op moeten wachten, maar de in Oostenrijk geboren Argentijnse schlager-zanger komt in november 2021 naar de Mainstage in Den Bosch. Met zijn doorbraak in het Duitse muziekprogramma Musikantenstadl brengt hij in 2004 zijn eerste (Duitse) album uitbrengt met de titel Alles Aus Liebe. Twee jaar (en twee albums) later wint hij in Oostenrijk een Amadeus Music Award.

Koop hier alvast je ticket voor dit concert. Een kaartje kost je tussen de 39,99 en 129,99 euro.

Kijk hier voor het complete agenda-overzicht van Mainstage.De Vrienden van Amstel Live news

NIEUWE NAMEN VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE O.A. SNELLE EN...Vandaag zijn er vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van De Vrienden...

...And You Will Know Us By The Trail Of Dead

...AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD MET... De Amerikaanse alternative rockband ...And You Will Know Us By The Trail Of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.