Drie zomerconcerten voor Oleta Adams in Nederland

Oleta Adams
Drie zomerconcerten voor Oleta Adams in Nederland
Door RobZ op 21 maart 2022 - 12:56 Soulzangeres Oleta Adams geeft komende zomer drie concerten in Nederland. In 2020 had Adams een tournee gepland langs 10 Nederlands theaters en concertgebouwen, maar die kon vanwege de corona-epedimie niet doorgaan. Nu komt ze dit goedmaken met concerten in Carre, Openluchttheater Caprera en Paleis Soestdijk. In het kader van Royal Park Live treedt ze daar samen op met Jamie Cullum.

Adams’ glansrijke carrière heeft haar vier Grammy nominaties en twee Soul Train Music Awards nominaties gebracht, meer dan 2,5 miljoen verkochte albums, meerdere Top 40 noteringen en een plek in de American Jazz Walk of Fame. Ze heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een veelzijdige muzikante met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop.

Oleta Adams treedt op 29 juni op in Carre, Amsterdam. 3 juli staat ze samen met Jamie Cullum op het podium bij Paleis Soestdijk in het kader van Royal Park Live en op 8 juli geeft ze een openluchtconcert in Caprera. Op een rijtje ziet dit er zo uit:

29-06-2022 - Oleta Adams - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
03-07-2022 - Jamie Cullum / Oleta Adams - Royal Park Live - Paleis Soestdijk, Baarn (tickets)
08-07-2022 - Oleta Adams - Openluchttheater Caprera, Bloemendaal (tickets)

Tickets voor het concert in Carre gaan op 25 maart om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs van 33 euro. De kaartverkoop voor Royal Park Live is begonnen en als je naar Oleta Adams in Caprera wilt, dan kan je vanaf 31 maart om 12:00 uur je slag slaan. Tickets kosten 49,50 euro.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Staat

DE STAAT VANAF NOVEMBER VOOR TIEN CLUBSHOWS...De Staat kondigde recent al shows aan in Europa en de UK. Vandaag maakt de...

machine gun kelly

NIEUWE TOURNEE MACHINE GUN KELLY LANGS BELGIË EN... Vandaag kondigt Machine Gun Kelly zijn internationale Mainstream Sellout Tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.