concert: The Murder Capital in Vera

DO.
06 FEB
THE MURDER CAPITAL Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2020
HOOFDPROGRAMMA The Murder Capital
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Murder Capital in Vera
Tickets The Murder Capital:
do 06 feb
Vera, Groningen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

The Murder Capital uit Dublin grijpt terug naar post-punk van de jaren '80. Prominent zijn de door Joy Division & New Order-geïnspireerde drums, hoekige basgitaar en natuurlijk de onderkoelde zang van James McGovern. Ze toerden onder andere met Britse en Ierse genregenoten als Fontaines D.C., Slaves en Idles, waarbij The Murder Capital waarschijnlijk het meest trouw blijft aan de zwaarmoedige jaren '80 sound.

Debuut single 'Feeling Fades' zorgde meteen voor een enorme hype in de alternatieve muziekscene. Inmiddels is het positief onthaalde debuutalbum 'When I Have Fears' uit, welke zonder twijfel bewezen heeft een spannend en samenhangend geheel te zijn. Dat de iconische producer Flood (New Order, The Sound, PJ Harvey, Depeche Mode) verantwoordelijk was voor de productie, heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Met inmiddels een indrukwekkende live-reputatie belooft het een meeslepende, onheilspellende avond te worden, eentje om niet snel te vergeten.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 18 oktober 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Murder Capital

Foto The Murder Capital te Metropolis Festival 2019 Foto The Murder Capital te Metropolis Festival 2019 Foto The Murder Capital te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto The Murder Capital te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto The Murder Capital te London Calling #2 2019 Vrijdag Foto The Murder Capital te 3voor12 Song van het Jaar 2019
 
Bekijk alle 15 foto's van The Murder Capital

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN