In the Picture: o.a. Grauzone, Sabaton, Liam Gallagher, Dopebwoy, Mika, Black Pumas en Geike

Mika - TivoliVredenburg news_groot
In the Picture: o.a. Grauzone, Sabaton, Liam Gallagher, Dopebwoy, Mika, Black Pumas en...
Door Cartman91 op 12 februari 2020 - 13:28 Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze fotografen bij festival Grauzone langs geweest en hebben ze bij diverse concerten foto's gemaakt van onder meer Sabaton, Liam Gallagher, Dopebwoy, Mika, Black Pumas en Geike.


Grauzone (Den Haag)

The Murder Capital (foto: Susana Martins)


Grauzone is een undergroundfestival dat ieder voorjaar plaatsvindt in diverse podia in Den Haag. Op het programma vind je bands van de genres new wave tot psych. Op het affiche stonden o.a. Shame, Legowelt, Tamaryn, Marissa Nadler, Black Marble en The Murder Capital. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Grauzone.


Sabaton (AFAS Live)

Sabaton (foto: Irwan Notosoetarso)


De Zweedse metalband Sabaton bestaat inmiddels al 21 jaar, in die jaren heeft de band zich opgebouwd tot een van de grote metalbands ter wereld. Zo heeft de band al op festivals als Graspop, Rock Am Ring / Rock Im Park, Nova Rock, Hellfest, Download Festival Madrid en Wacken Open Air gestaan. Op 9 februari stond er een optreden in AFAS Live op het programma. Voor het volledige verslag van het optreden van Sabaton neem je hier een kijkje.


Liam Gallagher (Ziggo Dome)

Liam Gallagher (foto: Anne-Marie Kok)


Liam Gallaher kennen we natuurlijk, samen met zijn broer, van Oasis. Solo staat Liam ook zijn mannetje, al had hij de laatste tijd wat stemproblemen waardoor het niet zeker was of het optreden in de Ziggo Dome op 7 februari door kon gaan. Gelukkig was hij op tijd hersteld en klonk hij als vanouds. Bekijk ook het complete verslag van de show van Liam Gallagher in de Ziggo Dome.


Dopebwoy (Paradiso Noord)

Dopebwoy (foto: Nicola Padus)


Jordan Jacott, zoals Dopebwoy echt heet is een Nederlandse rapper die in 2017 met de single Cartier de zomerhit te pakken had. In 2019 bracht hij zijn eerste solo-album uit, waar hij samenwerkt met o.a. Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna. Op 7 februari gaf Dopebwoy een optreden in Paradiso Noord. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in Paradiso Noord van Dopebwoy.


Mika (TivoliVredenburg)

Mika (foto: Anne-Marie Kok)


De Amerikaanse zanger Mika, met Libanese roots, staat deze week maar liefst drie keer in TivoliVredenburg. Onze fotograaf was bij de eerste van drie aanwezig om plaatjes te schieten. Bekijk dan ook het volledige fotoverslag van zijn show in TivoliVredenburg.


Black Pumas (Paradiso)

Black Pumas (foto: Paul Barendregt)


Black Pumas is een Amerikaanse soulband, die al een Grammy-nominatie in de categorie 'beste nieuwe artiest' (samen met o.a. Billie Eilish, Lil Nas X en Lizzo) in de wacht heeft gesleept. De band heeft al optredens in Paradiso Noord, TivoliVredenburg, en De Oosterpoort gegeven. Op 10 februari was Paradiso aan de beurt. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Paradiso.


Geike (Paradiso)

Geike (foto: Irene Witpaard)


De Vlaamse zangeres Geike Arnaert, tot 2008 frontvrouw van de band Hooverphonic werd in 2017 ineens wederom populair. Bløf kwam toen met de single Zoutelande, waaar Geike mee zong. Op 8 februari mocht Geike een optreden geven in Paradiso. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van de show van Geike in Paradiso.


Gurr (Melkweg)

Gurr (foto: Irwan Notosoetarso)


In oktober 2019 kon een optreden, wegens een blessure van een bandlid niet doorgaan. Het optreden werd dan ook uitgesteld naar 7 februari. De Duitse band GURR stond die dag dan ook in de Melkweg. Het volledige fotoverslag van Gurr in de Melkweg kan je hier terugvinden.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van Boy & Bear in Doornroosje, The Toy Dolls eveneens in Doornroosje en The Maine presents The Mirror in Kavka.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefProtomartyr klein nieuws

PROTOMARTYR GEEFT TIJDENS EUROPESE TOUR SHOWS IN...Protomartyr gaat op tour langs een aantal grote Europese steden. De band komt...

Will And The People news

EUROPESE TOUR BRENGT WILL AND THE PEOPLE O.A. NAAR... De Britse band Will And The People bestaat inmiddels tien jaar, waar ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.