concert: Nada Surf in Paradiso op WOENSDAG 01 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nada Surf in Paradiso) verplaatst naar zondag 20 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
01 APR
NADA SURF Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Nada Surf
Voorprogramma John Vanderslice

EXTRA INFORMATIE

De enige hit van Nada Surf is ironisch genoeg nog steeds het nummer 'Popular' uit 1996. Maar de New Yorkse rockband is niet bepaald een "One Hit Wonder" te noemen. Er volgen in de loop der jaren liefst acht goed ontvangen studioalbums, waarvan 'You Know Who You Are' uit 2016 de laatste is. Eerder dit jaar werd het album 'North 6th Street' digitaal beschikbaar, om de twintigste verjaardag van die plaat te vieren. Daarop staan onder andere de eerste singles en niet eerder uitgebracht materiaal. Daarnaast maakten ze dit jaar het nummer 'Song For Congress', waarbij ze rechtstreeks het Amerikaanse Congres aansporen tot politieke verandering in Amerika.

Foto's van Nada Surf, John Vanderslice

Foto Nada Surf te Nada Surf - 28 juni - Patronaat Foto Nada Surf te Nada Surf - 28 juni - Patronaat Foto Nada Surf te Nada Surf - 28 juni - Patronaat Foto Nada Surf te Nada Surf - 28 juni - Patronaat
 
Bekijk alle 4 foto's van Nada Surf

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest