Nada Surf met nieuwe tour naar Paradiso en Botanique

Nada Surf
Nada Surf met nieuwe tour naar Paradiso en Botanique
Door myrthehuisman op 01 oktober 2019 - 11:29 De Amerikaanse rockband Nada Surf gaat weer op tournee. Op 1 april staan ze in de grote zaal van het Amsterdamse Paradiso, de volgende dag wordt de Orangerie van Botanique in Brussel aangedaan.

De band rond zanger Matthew Caws debuteerde in 1996 met het album 'High/Low' dat geproduceerd werd door de net overleden Ric Ocasek van The Cars. 'Popular' werd een flinke hit, en hoewel dat succes nooit meer werd overtroffen, is Nada Surf altijd een populaire liveband met toegewijde fans gebleven. Het achtste album 'You Know Who You Are' verscheen in 2016. Met de nieuwe single 'Song For Congress' spoort de band het Amerikaanse congres aan tot politieke verandering.

De tickets voor beide shows gaan op 3 oktober om 11:00 uur in de voorverkoop. De prijs voor een ticket ligt rond de €25.
Tickets voor de show op 1 april in Paradiso kan je hier vinden. Voor kaarten voor de show op 2 april in Botanique moet je hier zijn.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop voor het concert begint. Dat kan je regelen! Klik hier om een reminder in stellen voor als de verkoop van het concert in Paradiso begint. Klik hier om hetzelfde te regelen voor het concert in Botanique.











Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tim Vantol  - Pure&Crafted Festival news

IN THE PICTURE: PURE&CRAFTED FESTIVAL, JETT REBEL,...Het festivalseizoen loopt langzaam aan tegen het einde aan, de concerten gaan...

Eric Burdon (& The Animals)1

ERIC BURDON WEIGERT AFSCHEIDSSHOW IN AFAS TE SPELEN Bezoekers van het afscheidsconcert van Eric Burdon & The Animals...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.