concert: Bløf in Muziekgebouw Eindhoven

  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Bløf
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
DO.
18 MRT
BLØF Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Bløf
Toegang €39,75

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

BLØF keert terug naar het theater. Na vijf jaar afwezigheid geeft de band weer een reeks intieme concerten. Dat ze niet hebben stilgezeten blijkt uit het succes van het meest recente album AAN. Het album behaalde de gouden status, het nummer Zoutelande werd een enorme hit en brak veel records. Zo stond het nummer in Nederland en Vlaanderen langere tijd op nummer één in de hitlijsten. Vanavond zet BLØF de bezoeker van Muziekgebouw Eindhoven op één in een wervelend optreden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bløf in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Bløf

Foto Bløf te Tuckerville 2019 Foto Bløf te Bløf - 8/7 - Openluchttheater Hertme Foto Bløf te Appelpop 2014 Foto Bløf te Bløf - 24/11 - 013 Foto Bløf te Meerpop 2010 Foto Bløf te Bløf - 31/05 - Openluchttheater Caprera
 
Bekijk alle 261 foto's van Bløf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws