concert: Joseph & Maia in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

MA.
16 SEP
JOSEPH & MAIA Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso )
2019
HOOFDPROGRAMMA Joseph & Maia
VOORPROGRAMMA Adam Barnes

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 16 september 2019.
Dat is 37 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Joseph & Maia in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
DEZE Joseph & Maia TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 16 sep
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

Joseph & Maia
Het singer-songwritersduo Joseph & Maia uit Nieuw-Zeeland maakt heel charmante liedjes met harmonieuze samenzang, naar eigen zeggen geïnspireerd door onder andere The Paper Kites, The Staves en Noah Gundersen. In 2015 bracht het tweetal het debuutalbum ‘Sorrento’ uit; een fraaie plaat vol opgewekte folkpopnummers. Sindsdien zijn de twee continu op tour om hun muziek op zoveel mogelijk plekken te laten horen en brachten ze in 2017 ook nog opvolger ‘Fear’ uit.

Adam Barnes
Singer-songwriter Adam Barnes is een folkartiest pur sang. Afkomstig uit Oxford en nu wonende op het platteland schrijft Barnes fragiele liedjes over uit zijn eigen leven gegrepen onderwerpen. Zijn carrière maakte een vliegende start met de goed ontvangen debuut-EP 'Blisters' uit 2012 en in de tussentijd zijn de streams al in de miljoenen gelopen. In Nederland kon je hem al zien op het 7 Layers Festival en tijdens zijn eigen clubshow in Paradiso.

FOTO'S VAN Joseph & Maia, Adam Barnes

Foto Joseph & Maia te 7 Layers Festival 2016 Foto Joseph & Maia te 7 Layers Festival 2016 Foto Joseph & Maia te 7 Layers Festival 2016
 
Bekijk alle 3 foto's van Joseph & Maia

GERELATEERD NIEUWS