concert: Figgie in Simplon

VR.
25 OKT
FIGGIE Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Figgie
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Figgie in Simplon
Tickets Figgie:
vr 25 okt
Simplon, Groningen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

Het komt niet vaak voor dat Nederlandstalige indie songs verrassend internationaal klinken. De Utrechtse band Figgie verovert er steeds meer harten mee. In het authentieke, verfrissende geluid van de band resoneert de DIY-mentaliteit waardoor de band zich heeft laten inspireren vanuit de skatescene. Dit najaar komt Figgie met hun allereerste album, waarmee de vier heren een uniek debuut presenteren!

Je hoort in de muziek van Figgie een frisse mix invloeden van Porches, Unknown Mortal Orchestra, Foals en Eefje de Visser. Zo bijzonder als deze vier inspiratiebronnen samen klinken, zo klinkt het ook echt. Samen met het publiek veroverde de band eerder al de Popronde, Noorderslag en poppodia in alle windrichtingen. Veel van de speelsteden kunnen niet meer om de band heen; naar het schijnt zijn er in vier maanden tijd zo’n 26.000 logo’s geplakt. De kans is dus groot dat het logo met de twee ruiten je heel bekend voor komt, ook in Groningen is de sticker overal te vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Figgie

Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Figgie te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto Figgie te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Figgie te Grasnapolsky zaterdag 2018
 
Bekijk alle 13 foto's van Figgie

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS