concert: Iris Hond in Theater De Lampegiet op DINSDAG 24 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Iris Hond in Theater De Lampegiet) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
24 MRT
IRIS HOND Grote Zaal, 20:00 uur Theater De Lampegiet, Veenendaal
2020
Hoofdprogramma Iris Hond

EXTRA INFORMATIE

Dakloos was ze. Als prille puber. Geen huis, geen thuis, niets. Alleen dromen om zich aan vast te houden. En dat is dan ook precies wat ze deed. Ze bleef geloven in zichzelf. En werd een wereldster. Iris Hond heeft zich ontwikkeld tot een pianiste van intercontinentaal niveau. Dat bewees ze in haar vorige, veelgeprezen vertelling. En dat bewijst ze ook nu. In haar nieuwe voorstelling. Home. Temidden van tal van muzikanten gaat ze op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van vastzittende gevangenen tot rondtrekkende nomaden. En alles daartussenin. Allemaal hebben ze eigen verhalen. Die Iris inlijst in muziek en vervolgens doorvertelt. Op haar eigen, karakteristieke wijze. Persoonlijk. Ontroerend. Meeslepend.
En in het theater. Waar verhalen horen. Thuis.

Foto's van Iris Hond

Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard
 
Bekijk alle 30 foto's van Iris Hond

Gerelateerd nieuws