concert: Inhaler in Rotown

PODIUMINFO FOTO'S VAN Inhaler in Rotown

DO.
12 SEP
INHALER 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Inhaler

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 september 2019.
Dat is 39 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Inhaler in Rotown is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 12 sep
Inhaler
Rotown, Rotterdam
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Ierland is alweer een tijdje een rockband rijker. Inhaler haalt de mosterd bij bands als Joy Division en And The Stone Roses. Het doel van het Ierse viertal is om rock ‘n’ roll terug te brengen tot bij het grote publiek. Dat lijkt al aardig te lukken, want de band heeft nog maar een handjevol nummers uitgebracht en stond al in het voorprogramma van Noel Gallagher. De Engelse zanger omschreef de band toepasselijk als de kruising tussen Echo And The Bunnymen en de oude U2.

Ondanks dat mooie feitje begon Inhaler gewoon op dezelfde bescheiden wijze als de meeste gitaarbandjes: vier schoolvrienden verknocht aan dezelfde muziek, die uiteindelijk de jeuk in hun vingers niet konden negeren. Fans van Joy Division, Echo & The Bunnymen, Editors en Interpol weten vanavond de weg.

FOTO'S VAN Inhaler

Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown Foto Inhaler te Inhaler - 12/09 - Rotown
 
Bekijk alle 12 foto's van Inhaler

GERELATEERDE FESTIVALS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST