Inhaler in april naar Ancienne Belgique

review: Inhaler - 26/04 - Paradiso Inhaler
Inhaler in april naar Ancienne Belgique
Door melissavkoldam op 17 oktober 2022 - 11:14 Het gaat voortreffelijk met het jonge Ierse kwartet Inhaler. Elijah Hewson (gitaar/zang), Robert Keating (bas), Josh Jenkinson (gitaar) en Ryan McMahon (drums) kondigden onlangs de release aan van "Cuts & Bruises", hun tweede album dat eind februari verschijnt. Hun aanstekelijke muziek tussen die schommelt tussen indie-rock en stijlvolle pop slaat de nagel op z'n kop en hun aanstekelijke energie staat garant voor uiterst indrukwekkende live optredens. Geïnspireerd door The Stone Roses, Joy Division, The Strokes en Interpol, grijpt hun inventieve geluid je bij de keel met een intense energie.

Met de aankondiging van een nieuw album kon de aankondiging voor een nieuwe tour natuurlijk niet uitblijven. op 22 april staat de groep in de main hall van Ancienne Belgique. Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 21 oktober om 9:00 uur en kosten €29. Een ticket voor Inhaler in Ancienne Belgiue koop je hier.

Het nieuwe album van Inhaler "Cuts & Bruises" komt op ​ 17 februari 2023 uit via Universal Music, waarvan single 'Love Will Get You There' nu al uit is.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Inhaler in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Inhaler
za 22 apr
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 29,00
Paradiso logo nieuw

THE CAT EMPIRE IN MAART NAAR ROMA EN PARADISOWie The Cat Empire wil omschrijven in slechts één genre staat voor een...

AFAS Live

THE TESKEY BROTHERS IN MAART NAAR AFAS LIVE EN LA... De retrosoulformatie Teskey Brothers staat bekend om hun tijdloze en rauwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.