concert: Jim White in Merleyn op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jim White in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
JIM WHITE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Jim White

EXTRA INFORMATIE

Jim White is een gerespecteerde naam in de hedendaagse alternatieve country- en rootsmuziekscene. Hij werd eind jaren ’90 ontdekt door David Byrne en getekend op diens label Luaka Bop. White wordt wel eens “The king of country noir” genoemd. Hij maakt dromerige en donkere nummers waarin folk, country, Americana, bluegrass en pop op een beklemmende manier voorbij komen.

Hij werkte voor zijn platen reeds samen met klinkende namen als Joe Henry, Bill Frisell en Aimee Mann. White’s nummers zijn verhalend en handelen vaak over de onderbuik van het zuiden van de VS. Jim bracht onlangs het album “Waffles Triangles & Jesus” uit en begin 2020 verschijnt al weer zijn volgende.

Gerelateerde concerten