concert: Memphis Maniacs & Kamerata Zuid - CLASHUP! in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 24 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Memphis Maniacs
    Summer Square 2013
    © Marieke Waalwijk
  • Memphis Maniacs
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Memphis Maniacs & Kamerata Zuid - CLASHUP! in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
24 APR
MEMPHIS MANIACS & KAMERATA ZUID - CLASHUP! Meneer Frits, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020

EXTRA INFORMATIE

Memphis Maniacs, de meest populaire mashup-band van dit moment, werkt samen met het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid String Orchestra aan een ongekend en onorthodox project. Dit wordt een echte ‘clashup’ van stijlen! Binnen een verknipte muzikale liefdesaffaire laten ze de grenzen tussen genres verdampen en veroorzaken een kernfusie van klassiek en popmuziek in de breedste zin.

Foto's van Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 16/03 - Paradiso Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 05/04 - TivoliVredenburg Foto Memphis Maniacs te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Memphis Maniacs te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Memphis Maniacs te Werfpop 2016 Foto Memphis Maniacs te Fiction Plane - 7/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

Gerelateerd nieuws