Ongepland Festival de hele zomer lang in Het Sieraad te Amsterdam met o.a. Colin Benders en Memphis Maniacs

Memphis Maniacs
Ongepland Festival de hele zomer lang in Het Sieraad te Amsterdam met o.a. Colin...
Door Cartman91 op 20 juli 2020 - 15:37 Door het Coronavirus zijn alle concerten en festivals afgelast, mag je niet of nauwelijks nog een verjaardagsfeestje vieren en door de vakantie kon ook al een dikke streep heen.

In Amsterdam hebben ze daar iets op gevonden: het Ongepland Festival. Het festival dat je gecancelde zomerplannen goed maakt. In Het Sieraad in het centrum van de stad en de overdekte botanische tuin kan je vanaf 24 juli t/m 12 september 5 dagen per week (woensdag t/m zondag) terecht voor diverse varianten van vermaak. Van concerten tot cabaret, van borrel tot diner en zelfs een kinderkermis!

Op het programma staan: Kraak & Smaak, Jan Vayne, Colin Benders, Knight One, Memphis Maniacs, Max Moody, René van Meurs, Rayen Panday, Howard Komproe, Alex Ploeg, Kubus, Fraknoise, De Sluwe Vos, Boris Werner en Thom Bold.

Verder is er ook een tijdelijke editie van het borrelfenomeen Edelwise onder de naam Eigenwise. Kaartjes hiervoor zijn vanaf 22,50 euro te verkrijgen. Voor de concerten van Jan Vayne (26 juli) en Kraak & Smaak (25 juli) ben je respectievelijk 57 euro per persoon en 19 euro per persoon kwijt.

Voor de overige namen (hierboven genoemd) die op het programma staan zijn de details nog niet bekend.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHet Bolwerk

HET BOLWERK VIERT STIEKEM TOCH DE SNEEKWEEK MET...Dit jaar kan er vanwege de corona-crisis geen Sneekweek plaatsvinden. Het...

lil kleine

FUN VALLEY MAASTRICHT KOMT MET STRANDTERRAS IN... In augustus wordt er in Maastricht een strandterras opgericht met livemuziek....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.