concert: Sunn O))) in Doornroosje op DINSDAG 22 OKTOBER 2019

  • Sunn O)))
    State-X New Forms 2013 - Dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • Sunn O)))
    State-X New Forms 2013 - Dag 1
    © Gertjan van der Loo

Podiuminfo foto's van Sunn O))) in Doornroosje

DI.
22 OKT
SUNN O))) Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
Hoofdprogramma Sunn O)))
Voorprogramma Puce Mary

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 22 oktober 2019.
Dat is 1659 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sunn O))) in Doornroosje
DEZE Sunn O))) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 22 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse Sunn O))) heeft de afgelopen 20 jaar uitgebreid geëxperimenteerd binnen hun eigen muzikale idioom; van ultra hard tot zeer minimaal. Maar immer gelieerd aan drone, metal of andere sonische, aardbeving opwekkende geluidskunsten. Voeg daar de indrukwekkende liveshows aan toe en je begrijpt waarom Sunn O))) al twintig jaar aan de top staat.

De nieuwe plaat ‘Life Metal’ is opgenomen met Steve Albini achter de knoppen en vormt het eerste deel van een tweeluik. Er is ook weer gebruik gemaakt van de nodige gastmuzikanten waaronder bassist Tim Midyett van Silkworm en de onheilspellende pijporgel geluiden van minimalistische componist Anthony Pateras. Daarnaast ook weer een electronische bijdrage van Tos Nieuwenhuizen. Misschien het meest opvallend is de de toevoeging van de IJslandse cellist en componist Hildur Guðnadóttir, die niet alleen met de cello een duit in het zakje doet, maar maakt ook verzen zingt die zijn geleend van oude Azteekse dichters.

Foto's van Sunn O))), Puce Mary

Foto Sunn O))) te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Sunn O))) te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Sunn O))) te State-X New Forms 2013 - Dag 1 Foto Sunn O))) te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Sunn O))) te Sunn O))) - 04/03 - Paradiso Foto Sunn O))) te Sunn 0))) - 20/10 - Tivoli
 
Bekijk alle 40 foto's van Sunn O)))
Bekijk alle 6 foto's van Puce Mary

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest