concert: Sunn O))) in Doornroosje

DI.
22 OKT
SUNN O))) Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Sunn O)))
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Sunn O))) in Doornroosje
Tickets Sunn O))):
di 22 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse Sunn O))) heeft de afgelopen 20 jaar uitgebreid geëxperimenteerd binnen hun eigen muzikale idioom; van ultra hard tot zeer minimaal. Maar immer gelieerd aan drone, metal of andere sonische, aardbeving opwekkende geluidskunsten. Voeg daar de indrukwekkende liveshows aan toe en je begrijpt waarom Sunn O))) al twintig jaar aan de top staat.

De nieuwe plaat ‘Life Metal’ is opgenomen met Steve Albini achter de knoppen en vormt het eerste deel van een tweeluik. Er is ook weer gebruik gemaakt van de nodige gastmuzikanten waaronder bassist Tim Midyett van Silkworm en de onheilspellende pijporgel geluiden van minimalistische componist Anthony Pateras. Daarnaast ook weer een electronische bijdrage van Tos Nieuwenhuizen. Misschien het meest opvallend is de de toevoeging van de IJslandse cellist en componist Hildur Guðnadóttir, die niet alleen met de cello een duit in het zakje doet, maar maakt ook verzen zingt die zijn geleend van oude Azteekse dichters.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 04 mei 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Sunn O)))

Foto Sunn O))) te Sunn O))) - 04/03 - Paradiso Foto Sunn O))) te Le Guess Who? 2015 - Zaterdag Foto Sunn O))) te State-X New Forms 2013 - Dag 1 Foto Sunn O))) te Roskilde 2005 Foto Sunn O))) te State-X New Forms 2013 - Dag 1 Foto Sunn O))) te Sunn O))) - 04/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 31 foto's van Sunn O)))

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN