concert: Whitney Queen Of The Night in TivoliVredenburg op DINSDAG 07 MEI 2024

DI.
07 MEI
WHITNEY QUEEN OF THE NIGHT Grote Zaal, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Whitney Queen Of The Night in TivoliVredenburg
Tickets Whitney Queen Of The Night
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
di 07 mei
Queen Of The Night
TivoliVredenburg, Utrecht
di 07 mei
Queen Of The Night - Whitney Houston's Greatest Hits
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 39,75 - 46,90

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De veelgeprezen internationale podiumsensatie Whitney - Queen of the Night uit Groot-Brittannië komt naar Nederland!

Voor haar dood in 2012 werd Whitney Houston geroemd als de meest bekroonde artiest aller tijden door Guinness World Records - met zes Grammy Awards, 30 Billboard Music Awards en haar honderden succesvolle titels.

Met Whitney Queen of the Night halen we een concertproductie van internationale allure met een waanzinnige zangeres naar het theater die eerder het publiek en critici in West End en de rest van de wereld versteld deed staan​. Een verbluffende ode aan de muziek en het leven van een van de grootste zangeressen aller tijden

We worden op onze wenken bediend met drie decennia aan nostalgische hits, waaronder I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I'm Every Woman, I Will Always Love You, My Love Is Your Love, So Emotional Baby, Run to You, Saving All My Love, How Will I Know, Million Dollar Bill, The Greatest Love Of All en nog veel meer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Whitney Queen Of The Night in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten