concert: Masego in Doornroosje

WO.
10 JUL
MASEGO Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Masego

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 10 juli 2019.
Dat is 8 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Masego in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 10 jul
Masego + Gaidaa (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Masego, echte naam Micah Davis, is een Jamaican-Amerikaanse muzikant en zanger met Zuid Afrikaanse roots. Zelf omschrijft hij zijn unieke stijl als “TrapHouseJazz”; een subtiele blend van hiphop, soul, jazz en meer warmbloedige genres. Masego (wat Tswanees voor gezegend) is naast begenadigd zanger ook multi-instrumentalist die ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet speelt en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon heeft. Dit alles weet hij schijnbaar moeiteloos te combineren met hulp van zijn loopstation, waarmee hij zichzelf begeleid en zijn eigen nummers bouwt.

Samen met Fkj scoorde Masego hij een gigantische hit met “Tadow” en ook opvolger “Navajo” heeft ondertussen miljoenen streams. Op het debuutalbum “Lady Lady” dat in 2018 uit kwam zet hij deze weg voort.

FOTO'S VAN Masego

Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Masego

GERELATEERDE FESTIVALS