concert: Masego in Doornroosje

WO.
10 JUL
MASEGO Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Masego
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Masego in Doornroosje
Tickets Masego:
wo 10 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Masego, echte naam Micah Davis, is een Jamaican-Amerikaanse muzikant en zanger met Zuid Afrikaanse roots. Zelf omschrijft hij zijn unieke stijl als “TrapHouseJazz”; een subtiele blend van hiphop, soul, jazz en meer warmbloedige genres. Masego (wat Tswanees voor gezegend) is naast begenadigd zanger ook multi-instrumentalist die ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet speelt en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon heeft. Dit alles weet hij schijnbaar moeiteloos te combineren met hulp van zijn loopstation, waarmee hij zichzelf begeleid en zijn eigen nummers bouwt.

Samen met Fkj scoorde Masego hij een gigantische hit met “Tadow” en ook opvolger “Navajo” heeft ondertussen miljoenen streams. Op het debuutalbum “Lady Lady” dat in 2018 uit kwam zet hij deze weg voort.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 04 april 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Masego

Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Masego te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Masego

GERELATEERDE FESTIVALS