Masego in december naar 013; concerten in TivoliVredenburg verplaatst naar augustus

Masego
Masego in december naar 013; concerten in TivoliVredenburg verplaatst naar augustus
Door melissavkoldam op 07 februari 2022 - 10:41 De Jamaicaans-Amerikaanse zanger/muzikant Masego heeft muziek door zijn aderen vloeien. Behalve dat hij zingt, bespeeld hij ook nog verschillende instrumenten. De internationale, eigentijdse entertainer die zijn stijl omschrijft als 'Trap-house-jazz' is een artiest waarvan de creativiteit geen grenzen kent.

Op 13 december komt de artiest naar 013 in Tilburg. Tickets gaan in de verkoop op woensdag 9 februari om 10:00 uur en kosten voor een ticket zijn €38,40. Een ticket voor Masego in 013 koop je hier.

In februari zou Masego ook al naar Nederland en België komen. Deze kunnen ook niet doorgaan. De concerten die op 22 en 23 februari in TivoliVredenburg plaats zouden vinden zijn verplaatst naar 2 en 3 augustus en het concert dat op 25 februari zou plaatsvinden in Trix, is verhuist naar 15 december. Alledrie de concerten zijn helemaal uitverkocht.

Uncle Sego, zoals Masego ook wel genoemd wordt, is te horen op het nieuwste album van Drake en werkte hij samen met SiR en GoldLink. Muzikaal beweegt Masego zich tussen jazz, soul en hiphop, met zijn virtuoze saxofoonspel als verbindend element.

Wil je een seintje ontvangen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een ticketreminder te ontvangen.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAFAS Live

CONCERTEN AVRIL LAVIGNE WEER DOORGESCHOVEN; NU NAAR...De concerten van Avril Lavigne worden voor de derde keer verplaatst. De...

TivoliVredenburg

AMERIKAANSE INDIEROCKBAND WALLOWS IN JANUARI NAAR... Amerikaanse indierockband Wallows treedt in januari volgend jaar op in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.