concert: Anne Soldaat & Yorick van Norden: in De Amer

  • Anne Soldaat
    Crystal Ball - 24/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • Anne Soldaat
    Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
ZA.
06 APR
ANNE SOLDAAT & YORICK VAN NORDEN: 20:00 uur De Amer, Amen
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 april 2019.
Dat is 250 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Anne en Yorick schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek - de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee tourden zijn ze terug met een nieuwe voorstelling: 'Unsung Heroes Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers van andere artiesten als eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal'.

FOTO'S VAN Anne Soldaat, Yorick van Norden

Foto Anne Soldaat te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 1/2 - Hedon Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 20/10 - Rotown
 
Bekijk alle 36 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

GERELATEERD NIEUWS