concert: Jazz Orchestra of the Concertgebouw in TivoliVredenburg op ZONDAG 22 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Orchestra of the Concertgebouw in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 MRT
JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCERTGEBOUW Cloud Nine, 16:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020

EXTRA INFORMATIE

Crossroads is een eigen project van Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De stukken zijn geschreven door verschillende bandleden van het orkest (Martijn van Iterson, Joris Roelofs, Ilja Reijngoud, Simon Rigter en Jorg Kaaij) en gearrangeerd door Dennis Mackrel, Rob Horsting, Henk Meutgeert en een aantal internationale gastarrangeurs. Daarmee geeft het Jazz Orchestra de bigbandtraditie van grootheden als Dizzy Gillespie en Count Basie een hedendaagse draai. 'Crossroads vormt niet alleen een hoogtepunt in het oeuvre van het JOC, maar is ook een van de beste albums die er ooit binnen de Nederlandse jazz zijn verschenen’, aldus Jazzenzo.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws