Trijntje Oosterhuis geeft samen met Jazz Orchestra Of The Concertgebouw kerstoptreden

trijntje oosterhuizen
Trijntje Oosterhuis geeft samen met Jazz Orchestra Of The Concertgebouw kerstoptreden
Door Cartman91 op 27 november 2020 - 13:46 Zangeres Trijntje Oosterhuis gaat op 23 december samen met het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw een kerstshow geven in het Concertgebouw. Dit optreden is alleen via de livestream te volgen en staat in het teken van het Blue Note-album Wonderful Christmastime die sinds vandaag (27 november) verkrijgbaar is.

Behalve de titeltrack zullen ook kerstklassiekers als It's The Most Wonderful Time Of The Year, Winter Wonderland, Baby, It's Cold Outside en All I Want For Christmas Is You te horen zijn. Deze klassiekers worden wel in een jazz-achtig bigband jasje gestoken.

Tickets voor het concert zijn per direct te verkrijgen. Een kaartje voor de solo-kijker kost je 10 euro. Kijk je met meer dan 1 persoon? Dan betaal je 15 euro per kaartje.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

BRITS AVONDJE IN TIVOLIVREDENBURG MET NEVER MIND THE...Never Mind The Brexit begon als een DJ-set tijdens Best Kept Secret, later...

Rene Le Blanc - Ik geloof in mij2

ZANGERS SBS-SERIE IK GELOOF IN MIJ VOOR INTIEM... Voor de artiesten van het SBS6-programma Ik Geloof In Mij komt een droom uit:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.