concert: Call It Off in Rotown

DO.
11 APR
CALL IT OFF 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Call It Off
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Call It Off in Rotown
Tickets Call It Off:
do 11 apr
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

De bandleden van Call It Off begonnen precies zoals zoveel poppunkgrootheden: als jonge bevlogen jochies die roekeloze stunts uithalen in het skatepark en cd's volbranden met muziek van Blink 182, Alkaline Trio en Green Day. Die bevlogenheid is door de jaren heen niet verzuurd, want vandaag de dag zijn diezelfde jochies uitgegroeid tot een van de beste poppunkbands van Europa.

Call It Off steekt niets onder stoelen of banken: de anthems van het viertal communiceren een glasheldere boodschap. Titels als 'Scream Your Heart Out' en nieuwste single 'YOUNG' kun je dus opvatten als devies. Deze werkwijze raakt nog altijd een snaar. Miljoenen streams, indrukwekkende festivalshows op Paaspop en Groezrock, optreden met artiesten als Panic! At The Disco en New Found Glory, dat zijn slechts een paar wapenfeiten.

Call It Off is een band die al zijn bloed, zweet en tranen durft in te zetten om het heilige vuur brandende te houden. En vanavond ondervinden we dat aan den lijve!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Call It Off

Foto Call It Off te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Call It Off te Call It Off - 15/12 - De Helling Foto Call It Off te Call It Off - 7/12 - Patronaat Foto Call It Off te Groezrock 2017 - Zondag Foto Call It Off te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Call It Off te Festival 't Zeeltje 2017
 
Bekijk alle 54 foto's van Call It Off

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS