concert: Call It Off in Rotown

DO.
11 APR
CALL IT OFF 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Call It Off
VOORPROGRAMMA The Young River

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 11 april 2019.
Dat is 195 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Call It Off in Rotown
DEZE Call It Off TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 11 apr
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

De bandleden van Call It Off begonnen precies zoals zoveel poppunkgrootheden: als jonge bevlogen jochies die roekeloze stunts uithalen in het skatepark en cd's volbranden met muziek van Blink 182, Alkaline Trio en Green Day. Die bevlogenheid is door de jaren heen niet verzuurd, want vandaag de dag zijn diezelfde jochies uitgegroeid tot een van de beste poppunkbands van Europa.

Call It Off steekt niets onder stoelen of banken: de anthems van het viertal communiceren een glasheldere boodschap. Titels als 'Scream Your Heart Out' en nieuwste single 'YOUNG' kun je dus opvatten als devies. Deze werkwijze raakt nog altijd een snaar. Miljoenen streams, indrukwekkende festivalshows op Paaspop en Groezrock, optreden met artiesten als Panic! At The Disco en New Found Glory, dat zijn slechts een paar wapenfeiten.

Call It Off is een band die al zijn bloed, zweet en tranen durft in te zetten om het heilige vuur brandende te houden. En vanavond ondervinden we dat aan den lijve!

FOTO'S VAN Call It Off, The Young River

Foto Call It Off te Groezrock 2017 - Zondag Foto Call It Off te Groezrock 2017 - Zondag Foto Call It Off te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Call It Off te New Found Glory - 2/12 - TivoliVredenburg Foto Call It Off te Pedro Pico Pop 2017 Foto Call It Off te Groezrock 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 54 foto's van Call It Off

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS