concert: Motorpsycho in Vera

DI.
21 MEI
MOTORPSYCHO Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Motorpsycho
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Motorpsycho in Vera
Tickets Motorpsycho:
di 21 mei
Vera, Groningen
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

‘Prog rock?’ Call it Motorpsychodelia!
Voor de dertiende keer verwelkomen we de heren van Motorpsycho uit Trondheim, Noorwegen op ons Vera podium. En dat gaat maar niet vervelen! De lange shows van Motorpsycho zijn iedere keer weer een verrassing. Je weet nooit welke kant de veelzijdige band nu weer van zich zal laten horen. Begonnen in 1989 als metalband geënt op loodzware seventies hardrock-riffs en uitgegroeid tot een muzikaal fenomeen, dat moeiteloos wisselt tussen zware seventies riffrock, psychedelische space- en progrock, jazzy noise en elektrische en akoestische popsongs. Maar altijd typisch en onmiskenbaar Motorpsycho.

De Noorse band bestaat in 2019 dertig jaar en op 15 februari staat de releasedatum gepland voor het nieuwe album dat ‘The Crucible’ gaat heten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Motorpsycho

Foto Motorpsycho te Roskilde 2008 Foto Motorpsycho te Paleisrevolutie Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 14/4 - Tivoli Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 14/4 - Tivoli Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 14/4 - Tivoli Foto Motorpsycho te Motorpsycho - 28/5 - Effenaar
 
Bekijk alle 56 foto's van Motorpsycho

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS