Motorpsycho in oktober naar Tilburg, Utrecht en Zwolle

Motorpsycho
Motorpsycho in oktober naar Tilburg, Utrecht en Zwolle
Door tessamaria op 09 maart 2023 - 10:52 De Noorse rockband Motorpsycho zal dit najaar naar Nederland komen. In oktober zullen ze te zien zijn in 013, TivoliVredenburg en Hedon.

Sinds de band in 1989 werd opgericht hebben ze geen moment stil gezeten. Dit blijkt uit de twintig albums die ze al op hun naam hebben staan. Ze hebben space-rock, metal, psychedelica, stoner, country, jazz en progrock platen gemaakt. Elk album klinkt weer uniek maar de Noren verliezen nooit hun eigen sound.

De shows van Motorpsycho in Nederland:
12-10-2023 - 013, Tilburg (tickets)
13-10-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
14-10-2023 - Hedon, Zwolle (tickets)

De kaartverkoop voor de shows in 013 en TivoliVredenbrug is al van start gegaan. De verkoop voor Motorpsycho in Hedon begint op vrijdag 10 maart om 10:00 uur. Je kan je tickets aanschaffen via bovenstaande links. Voor een ticket ben je tussen de €33 en €35 kwijt.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Arlo Parks

ARLO PARKS VOEGT TWEEDE SHOW IN PARADISO TOE AAN TOUR Arlo Parks had al eerder bekendgemaakt om op donderdag 14 september een...

Ásgeir

IJSLANDSE ZANGER ÁSGEIR NAAR AMSTERDAM, NIJMEGEN EN... Ásgeir komt in juni naar Nederland. De uit IJsland afkomstige artiest zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.