concert: Pip Blom in M.C. Cactus

VR.
22 FEB
PIP BLOM Cactus @ MaZ, 20:00 uur M.C. Cactus, Sint-Andries
2019
HOOFDPROGRAMMA Pip Blom
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Pip Blom in M.C. Cactus
DEZE Pip Blom TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 22 feb
M.C. Cactus, Sint-Andries
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

De briljante gitaarpopliedjes van Pip Blom lijken haast uit een stroom van bewustzijn te ontstaan. IJverig meandert de band tussen Amerikaanse indierock en aanstekelijke Britpop, terwijl Pips alledaagse observaties even ongeveinsd als sluw tot uiting komen. Pakkend, charmant, bevlogen en achteloos goed.

Pip Blom is tevens de nieuwste aanwinst bij het renommeerde label Heavenly Recordings, dat Amber Arcades, Mattiel en Mark Lanegan in de gelederen heeft. Dat is de kers op de taart van een succesvol jaar, waarin het kwartet optrad met indie-zwaargewichten als The Breeders, Franz Ferdinand en Garbage. Nu is er eindelijk een debuutalbum op komst, dat is geproduceerd door Dave McCracken (Florence & The Machine, dEUS, Depeche Mode).

FOTO'S VAN Pip Blom

Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Pip Blom te Waterpop 2017 Foto Pip Blom te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Pip Blom te Valkhof Festival 2017 Foto Pip Blom te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 44 foto's van Pip Blom

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS