Pip Blom geeft twee optredens in Doka Amsterdam

Pip Blom 2
Pip Blom geeft twee optredens in Doka Amsterdam
Door JenitaPostma op 16 september 2020 - 11:03 De Amsterdamse band Pip Blom kondigt vier intieme optredens aan. Twee in Engeland op 28 september en twee in Nederland. De Nederlandse optredens vinden op 1 oktober plaats in Doka, Amsterdam. Het zullen intieme en coronaproof optredens worden waar de ondergrondse bar ook om bekend staat. De optredens in Engeland waren snel uitverkocht, maar voor de concerten in Nederland zijn nog een aantal tickets beschikbaar.

Pip Blom startte in 2015 haar blog 'The Road To Glastonbury' waarop ze onderzocht hoe je een carrière in muziek het beste kunt aanpakken. Dat miste zijn uitwerking niet, want de eerste liedjes die ze in 2016 op Spotify zette worden in Engeland gelijk opgepikt door BBC 6-radio. De vierkoppige band met haar broer Tender op gitaar, speelt vanaf dat moment voornamelijk in Engeland. De energieke en melodieuze indiepop slaat aan, en ze tekenen een contract met het Britse Heavenly-label. Daarop verschijnt in 2019 het debuutalbum 'Boat', dat internationaal goed wordt ontvangen.

Op beide dagen speelt de band een set met alleen nieuwe nummers van hun nog uit te komen tweede album en een set met al hun klassieke deuntjes. Vanwege de kleine locatie, zijn er maar een zeer beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Tickets kosten 15 euro en worden verkocht via deze link.

01 oktober 20:00 Amsterdam Doka - New Tunes Only!
01 oktober 22:00 Amsterdam Doka - The Classics!
the black crowes

THE BLACK CROWES VERPLAATST SHOWS IN 013, AFAS LIVE...De Amerikaanse band The Black Crowes zou dit najaar hun vijfvoudig platina...

Luwten

LUWTEN KOMT NAAR PATRONAAT VOOR VIERTAL TRY-OUTS LUWTEN speelt in september en oktober vier avonden in Patronaat in Haarlem....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.