concert: Iris Hond - Bewogen in Drommedaris op ZATERDAG 29 DECEMBER 2018

  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
ZA.
29 DEC
IRIS HOND - BEWOGEN 00:00 uur Drommedaris, Enkhuizen
2018
Hoofdprogramma Iris Hond

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 december 2018.
Dat is 1916 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De eigenzinnige pianiste Iris Hond heeft wereldwijd succes met haar album Dear World. Na de release jubelde Leonard Cohen: ‘A great spirit revealed’.

Met deze cd laat ze blijken niet alleen weergaloos te kunnen spelen, maar ook een begenadigd componiste, schrijfster en zangeres te zijn.

In het theaterconcert Bewogen vertelt ze wat haar heeft geïnspireerd deze unieke plaat te maken. Het is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw, die kracht, hoop en liefde put uit muziek. En dit geldt niet alleen voor haar: Iris is begaan met het lot van minderbedeelden. Ze speelt geregeld voor zieken, psychiatrische patiënten, vluchtelingen, daklozen en gevangenen. Met haar bezielde spel weet ze hen voor even boven hun dagelijks leven uit te tillen.

Foto's van Iris Hond

Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw
 
Bekijk alle 30 foto's van Iris Hond

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden