concert: Black Bottle Riot in Doornroosje

ZA.
29 DEC
BLACK BOTTLE RIOT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Black Bottle Riot
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Black Bottle Riot in Doornroosje
Tickets Black Bottle Riot:
za 29 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

“Alsof Howlin’ Wolf met z’n hoofd in de bassdrum van John Bonham zit.” Zo luidde een van de eerste recensies van een Black Bottle Riot-show.

In 2008 speelden ze hun eerste show in De Paraplufabriek. Inmiddels heeft de band er honderden shows in binnen- en buitenland op zitten. Veel gestoorde avonturen en 3 albums verder, gaan ze lekkerder dan ooit. Dus 10 jaar Black Bottle Riot, dat moet gevierd worden!

Naast oude klassiekers speelt de band ook veel gloednieuwe songs. Tipje van de sluier: Het nieuwe werk is nog steeds de heerlijke broeierige southern rock zoals we die kennen van The Allman Brothers en ZZTOP. Op de plaat die ze nu aan het afronden zijn, heeft de band nog een extra dosis americana en soul in de geheime kruidenmix weten te stoppen. Hierdoor klinken ze als een door de duivel bezeten Tom Petty, of een pick up truck besturende Otis Redding die met een fles bourbon achter de kiezen meezingt met Lynyrd Skynyrd.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op zaterdag 08 september 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Black Bottle Riot

Foto Black Bottle Riot te Geuzenpop 2012 Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli Foto Black Bottle Riot te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 27 foto's van Black Bottle Riot

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS