concert: Black Bottle Riot in Doornroosje

ZA.
29 DEC
BLACK BOTTLE RIOT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Black Bottle Riot
VOORPROGRAMMA Voltage

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 december 2018.
Dat is 141 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Black Bottle Riot in Doornroosje was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was dit concert uitverkocht.
za 29 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

“Alsof Howlin’ Wolf met z’n hoofd in de bassdrum van John Bonham zit.” Zo luidde een van de eerste recensies van een Black Bottle Riot-show.

In 2008 speelden ze hun eerste show in De Paraplufabriek. Inmiddels heeft de band er honderden shows in binnen- en buitenland op zitten. Veel gestoorde avonturen en 3 albums verder, gaan ze lekkerder dan ooit. Dus 10 jaar Black Bottle Riot, dat moet gevierd worden!

Naast oude klassiekers speelt de band ook veel gloednieuwe songs. Tipje van de sluier: Het nieuwe werk is nog steeds de heerlijke broeierige southern rock zoals we die kennen van The Allman Brothers en ZZTOP. Op de plaat die ze nu aan het afronden zijn, heeft de band nog een extra dosis americana en soul in de geheime kruidenmix weten te stoppen. Hierdoor klinken ze als een door de duivel bezeten Tom Petty, of een pick up truck besturende Otis Redding die met een fles bourbon achter de kiezen meezingt met Lynyrd Skynyrd.

FOTO'S VAN Black Bottle Riot, Voltage

Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Rockin' Park Foto Black Bottle Riot te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
 
Bekijk alle 27 foto's van Black Bottle Riot
Bekijk alle 11 foto's van Voltage

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS