concert: It It Anita / Lysistrata / Mexican Surf in Groene Engel

VR.
14 SEP
IT IT ANITA / LYSISTRATA / MEXICAN SURF 20:30 uur Groene Engel, Oss
2018
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets It It Anita / Lysistrata / Mexican Surf in Groene Engel
DEZE It It Anita / Lysistrata / Mexican Surf TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 sep
Groene Engel, Oss
€ 14,00 - 15,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond een dikke, vette double bill met Lysistrata en It It Anita bij Groene Engel voor liefhebbers van 90's rock zoals Fugazi, At The Drive In, A Place To Bury Strangers en Sonic Youth. Natuurlijk met de Osse support Mexican Surf!

Lysistrata
Fans van Fugazi, At The Drive In, A Place To Bury Strangers opgelet! De jonge, virtuoze band Lysistrata speelde eerder op Eurosonic, Reeperbahn, MaMa-festival en Dour en dat is niet voor niks.

It It Anita
It It Anita, is het resultaat van een samenwerking tussen meerdere leden van het label Jaune Orange. Deze onvermoeibare gasten waren al op alle toonaangevende Belgische podia te zien en mochten daarnaast ook aan de bak op internationale showcasefestivals als Eurosonic en The Great Escape.

Mexican Surf
De Osse band Mexican Surf balanceerd deftig tussen de ballen van Iggy Pop en de puntschoenen van Nick Cave. Gecontroleerd harde songs, de oorzaak van jouw pijnlijke oortjes.

FOTO'S VAN It It Anita, Lysistrata, Mexican Surf

Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto Lysistrata te Paleo Festival 2018 Foto Lysistrata te Paleo Festival 2018 Foto Lysistrata te Paleo Festival 2018
 
Bekijk alle 3 foto's van It It Anita
Bekijk alle 6 foto's van Lysistrata

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST